Bewonersvereniging zoekt nieuwe voorzitter

Een leuke buurt creëer je met elkaar. Samen maakten we van de Vogelbuurt al echt een gezellige wijk om in te wonen. We kijken om naar elkaar, organiseren een straatfeest, verwelkomen nieuwe bewoners en voeren gesprekken met de gemeente over bijvoorbeeld meer groen in de wijk.

Dit alles organiseren we vanuit onze bewonersvereniging en nu zoekt onze vereniging een nieuwe voorzitter. Jou dus. Iemand die het leuk vindt om aan het welzijn van onze Vogelbuurt te werken. Je leert je buurt en haar buurtgenoten nog beter kennen.

Als voorzitter ben je het gezicht van de vereniging. Dit betekent dat je de vereniging vertegenwoordigt in gesprekken met bijvoorbeeld de gemeente. Je leidt de Algemene Ledenvergadering (één à twee keer per jaar) en de bestuursvergaderingen (6 tot 10 keer per jaar). Samen met de andere bestuursleden en vrijwilligers draag je bij aan de leefbaarheid van ons mooie stukje Schiedam.

In de Vogelbuurt staan ca. 270 woningen. Hiervan is bijna de helft van de huishoudens betalend lid. De wens is om nog meer leden te krijgen en zo meer invulling te geven aan de behoeften van onze bewoners. We willen de buurtbewoners met elkaar verbinden. Jij kunt daar echt een steentje aan bijdragen.

Bij interesse of vragen neem contact op met Paul van Mansum, info@vogelbuurtschiedam.nl